Clematis Cares formål er at skabe unikke virksomheder med autentisk, passioneret og nærværende ledelse, som fokuserer på udvikling af high performanceteams samt på medarbejdernes unikke potentialer og kompetencer.

“God ledelse forplanter sig gennem organisationen” Dette er grundfilosofien.

Jeg har gennem hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker. Jeg har erfaret hvordan mennesker udvikles og trives, hvis rammerne giver mulighed for at udvikle passionen og motivationen i arbejdet og bruge eget unikke bidrag i organisationen.

En organisation med passionerede og motiverede ledere og medarbejdere, skaber trivsel, innovativ samskabelse, loyalitet og resultater.

 

Citater fra kunder:

”Lærerigt”

”Det har givet et bedre arbejdsklima”

”Eva er god til at konkretisere”

”Eva er meget engageret og inddragende, så man vil ikke gå glip af noget”

”Der er en bedre stemning nu”

”Eva er skarp og dygtig til planlægning og udførelse. Da jeg mødte Eva var det i forbindelse med et netværk, hvor vi hjalp hinanden med at nå vore mål. Eva støttede og øgede gruppens mulighed for succes.(Ejvind Jacobsen)

”Eva Holm Hertel er en dygtig og engageret coach, som jeg har haft den store fornøjelse af. Hun hjalp til med at få lagt en god og struktureret handlingsplan. Eva mestrer sine redskaber, skaber overblik og er god til at få øje på ressourcer i den person hun coacher.
Jeg giver Eva mine allervarmeste anbefalinger!” (Josef Wolfugang Nielsen)

”Eva skabte hurtigt respekt omkring sin person, viste samarbejdsevne og troværdighed. Eva besidder stor føling med medarbejderne og de opgaver, som skal varetages. Eva er både en god lytter og formår samtidig at formulere forventninger og krav, hvor det er relevant.
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Eva Holm Hertel og jeg kan medgive Eva min allerbedste anbefaling.” (Per Markussen, Ledende psykolog, MPA.)